a Very Big Cat är en webbyrå i Stockholm som erbjuder smidiga uppstartstjänster för bland annat hemsidor, bloggar och e-handelsshoppar. Dessutom hjälper vi gärna till med underhåll och uppdateringar, liksom erbjuder marknadsförings- och andra tilläggstjänster.

Hemsidor

Vår webbyrås tjänster innefattar allt från att designa hemsidor helt från grunden till att modifiera och uppdatera äldre modeller. Inom ramen för hemsidesproduktion handlar en stor del av våra ansträngningar om att minska krånglet för våra kunder. Vi kan ta hand om allt från design via domänfrågor till skrivande av texter. Inget krångel för dig som kund, helt enkelt.

E-handel

Vår webbyrå hjälper dig att komma igång med e-handel. Det spelar ingen roll om du vill ha en enklare webbsida för att sälja en handfull produkter eller om du efterfrågar en webbshop som ska sälja tusentals sådana. Dessutom kan vi här hjälpa till med att automatiska kopplingar till redovisningsprogram, via tjänster som  Sharespine, vilket kan vara mycket tidsbesparande för dig som e-handlare.

Öka försäljning

Vi hjälper ditt företag att öka ditt företags försäljning genom en rad olika tjänster. Internet erbjuder nästan alla typer av företag enorma möjligheter att hitta nya kunder på. Men för att lyckas krävs en anpassad strategi. Här börjar vi med att analysera just ditt företags utmaningar för att lyckas. Vår webbyrå erbjuder bland annat SEO-tjänster, som går ut på att förbättra din företags naturliga synlighet på Google, riktad marknadsföring via tjänster som Facebook Ads och Adwords, samt andra tjänster för att nå ut till rätt målgrupp.

Service- och tilläggstjänster

Vi kan på löpande basis hjälpa företag att underhålla och uppdatera befintliga sajter och plattformar. Varför inte låta oss ta hand om uppdateringarna på din hemsida, eller på sociala plattformar som Facebook och Twitter? Detta är bara några av alla tilläggstjänster som vår webbyrå erbjuder dig som kund. Kontakta oss, så hittar vi tillsammans en smidig lösning!